OPIS DOGODKA


Pitching in izbor ter mreženje

14. november 2014, ob 14:00 /Startup GeekHouse Caffe
 

Predstavitev idej podjetnikom in svetovalcem predstavlja zaključek prvega dela jesenskega programa. Strokovna komisija bo ocenila in komentirala predstavitve podjetniških ekip ter izbrala tiste, ki bodo prejele podjetniški vavčer za sofinanciranje razvoja prototipa (3 x 1000 EUR z DDV), vstop v Startup GeekHouse coworking prostor in program GeekHouse startup šole.

Zaključni dogodek bomo pričeli s pogovorom z Aleksom Jakulinom, računalniškim strokovnjakom in izkušenim podjetnikom, ki trenutno v New Yorku vodi podjetje Ganxy. Aleks je med drugim kot profesor poučeval na Columbia University, kot svetovalec pomagala pri mnogih podjetniških zgodbah ter je tudi soavtor svetovno uveljavljenega grafičnega formata PNG. Aleks ima več kot 20 let izkušen iz področja računalniških tehnologij. V pogovoru bo predstavil svoje podjetniške in tehnološke izkušnje ter z vami delil marsikateri nasvet za vašo podjetniško pot.  

  Aleks Jakulin. Foto: osebni arhiv.

Program dogodka

14.00 - 14.05 Dobrodošlica župana, g. Mirana Senčarja
14.00 - 14.45 Pogovor z Aleksom Jakulinom

14.45 - 15.00 Priprava na predstavitve
15.00 - 17.00 Predstavitve idej ter izbor najboljših

Predstavitev idej

Prijavljene ideje se bodo v kratkih, 5 minutnih predstavitvah predstavile strokovno komisiji, ki bo na podlagi petih kriterijev (inovativnost ideje in tehnologija; velikost in rast trga, potencial in izvršnost ekipe; stopnja konkretizacija ideje in poslovni model) izbrala najboljše. Ideje bodo ocenjevali: Vsaka ekipa bo imela poleg predstavitve na voljo tudi 5 min za odgovore in komentarje strokovne komisije.

Prijava idej in predstavitev

Če želite predstaviti svojo idejo, prejeti komentarje komisije ter se potegovati za privlačne nagrade je potrebno najkasneje do četrtka, 13. novembra do 10. ure poslati svojo predstavitev v .pdf ali .pptx formatu na elekronski naslov info@startupptuj.

Predloga za .pptx predstavitev

V pomoč pri pripravi predstavitve vam je vsebinska predloga diapozitivov, ki se pogosto uporablja za predstavljanje idej. Predlogo naložite na spletni povezavi. Predloga služi kot vsebinsko izhodišče, ki jo lahko oblikovno prilagodite vaši podjetniški ideji. Pri pripravi vsebine je pomembno, da zajamete ključne informacije za vse ocenjevalne kriterije, saj bo komisija le tako lahko celovito ocenila vašo idejo in predstavitev.  

Vabljeni na mreženje

Dogodek je namenjen tudi mreženju, povezovanju in druženju, zato vabljeni vsi, ki vas zanima podjetništvo, iščete podjetniško ekipo, želite spoznati ambiciozne ptujske podjetniške ekipe ali vas samo muči firbec :) Udeležba na dogodku je brezplačna, prijava je obvezna. 
 
Prijava na dogodek
Prijava
Dodaj v koledar: Google Calendar   |    iCal   |    vCal
 
Kontakt
 
Urban Lapajne
Tovarna podjemov, podjetniški inkubator Univerze v Mariboru
T: +38641372418
E: > pošlji email
Lokacija
http://www.mapsembed.com/sportscheck-gutschein/
 
 
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!