Skupaj za podjetniški razcvet Ptuja!

Podjetniški talenti ne poznajo meja. Gredo tja, kjer dobijo somišljenike, spodbudne pogoje za delo, primerno financiranje, izkušene mentorje in urejeno poslovno okolje, v katerem lahko uresničujejo svoje podjetniške sanje.
 
Z begom obetavnih mladih posameznikov se soočamo tudi na Ptuju. Zato je bil eden od razlogov, da sem se odločil za kandidaturo župana, tudi vizija, da jim z novo razvojno politiko, medgeneracijskim sodelovanjem in s konkretnimi projekti zagotovimo okolje, v katerem bodo radi ostajali, ker bodo lažje našli delo, bolj opaženi ustvarjali tisto, kar jih veseli, ali uresničevali svoje lastne podjetniške ideje.
 
Kot podjetnik, ki so ga lastni izzivi in sanje velikokrat spravile iz cone udobja, in nekdanji profesor strokovnih predmetov v srednji šoli, dobro vem in razumem, kakšno podporo potrebujejo podjetniški talenti, in kako pomembna sta njihova pogum in vztrajnost za podjetniški razcvet Ptuja in celotne regije.
 
Posameznikom in ekipam, ki želijo stopiti na samostojno podjetniško pot, zato v imenu mestne občine Ptuj izrekam iskreno dobrodošlico. Skupaj z iniciativo Start:up Ptuj lahko tudi v našem mestu ustvarimo dinamično startup vozlišče, ki bo mlade talente znalo prepoznati, zadržati in celostno podpreti v vseh njihovih prizadevanjih, ter s tem dodamo pomemben tlakovec na poti do prijaznejšega in uspešnejšega Ptuja.
 
Miran Senčar, župan Ptuja
univ. dipl. ing. elektrotehnike


 
   

Koledar

Vsi dogodki
 
Želiš biti obveščen o novih start-upih, dogodkih in ostalih odličnih stvareh?
Hitro, prijavi se na email listo!